Skip to main content
Nieuws

Dit najaar nieuwe Connected Learning-sessies

By 20 juli 2020No Comments

Het programma Lerend Leven organiseert deze herfst weer een aantal Connected Learning-sessies. Lerend Leven is een gezamenlijk programma van ESZL, Keyport, Business Innovatieteam Limburg (BITL) en het bedrijfsleven, gericht op de vraag: Hoe maak je jouw organisatie en medewerkers klaar voor de uitdagingen van morgen? 

Door via dit programma in te spelen op wat de nabije toekomst brengt, vergroten bedrijven in de regio de kans op het behouden en aantrekken van gekwalificeerde arbeidskrachten. En ze blijven aantrekkelijke werkgevers voor hun werknemers.

Wat zijn Connected Learning-sessies?

Lerend Leven sluit aan op de behoefte die hier omtrent in het bedrijfsleven wordt ervaren. Hierbij maakt men gebruik van inspirerende voorbeelden in het bedrijfsleven en zoekt men de connectie op met bedrijven die dezelfde knelpunten ervaren. In inspiratiesessies staan kennis delen en leren van elkaar voorop, met als doel samen de regio te laten groeien. Een perfect voorbeeld hoe stakeholders samen de handen ineenslaan en de regio weten te versterken.

Wanneer zijn de sessies?

De volgende Connected Learning-sessies zijn gepland op:

Meer weten?

Ga naar de site van Lerend Leven.