Skip to main content
Nieuws

LIOF presenteert LimburgToekomstbestendig

By 4 december 2020No Comments

Op 3 december presenteerde LIOF samen met aandeelhouders Provincie Limburg en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) het nieuwe ontwikkelprogramma van LIOF: LimburgToekomstbestendig. Dit nieuwe programma slaat een brug tussen de economische potentie van de provincie Limburg en de maatschappelijke opgaven waar we provinciaal en landelijk voor staan. Slim, duurzaam en gezond zijn de opgaven waar het programma zich op richt.

Met het nieuwe meerjarige programma LimburgToekomstbestendig worden alle Limburgse topsectoren en innovatiegedreven missies bediend. In totaal is er bijna 9 miljoen beschikbaar voor duurzame innovaties die de economische potentie en concurrentiekracht van mkb’ers in Limburg versterken en impact hebben op maatschappelijke opgaven.

Gedeputeerde Joost van den Akker (Economie, Onderwijs en Sport): “Limburg wil de innovatiefste, aantrekkelijkste en gezondste provincie van Nederland zijn. Ons missiegedreven economisch beleid richt zich daarom op het verduurzamen van bedrijven, van voedselproductie en van industrie. Het ondersteuningsprogramma LimburgToekomstbestendig brengt de missies tot uitvoering om Limburgse ondernemers doelgericht te laten innoveren.”

Meer info op LIOF.nl