Ondernemers versterken, ondernemerskracht bundelen, juist tijdens de Coronacrisis. De maatregelen als gevolg van de Coronauitbraak in Nederland volgen elkaar in snel tempo op. Veel bedrijven maken zich zorgen. De Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) helpt je graag door vraag en aanbod bij elkaar te brengen en te kijken waar we ondernemers kunnen koppelen.

Ondernemers weten als geen ander kansen te creëren en te verzilveren, ook in tijden van crisis. Oplossingen zitten vaak in een verrassende hoek. Waar de ene ondernemer een beroep moet doen op werktijdverkorting, kampt de andere juist met personeelstekort. Mogelijk kan de LWV een andere ondernemer aan jou koppelen en helpen jullie elkaar door deze crisis heen.

Laat hieronder weten tegen welk acuut probleem jij aanloopt en waarmee jij écht geholpen bent. De LWV gaat dan aan de slag en kijkt in haar netwerk of er bedrijven zijn die jou kunnen helpen.

LWV doet dit samen met VNO-NCW Brabant Zeeland. Via dit formulier kom je dus op hun site terecht en kun je je vraag en/of je aanbod mededelen.

Je mag de LWV ook rechtstreeks mailen wat je nodig hebt en/of wat je kunt aanbieden: secretariaat@lwv.nl.

(Bron: LWV)