Skip to main content
Nieuws

Maak succesvol gebruik van de MIT haalbaarheid subsidie!

By 17 februari 2021februari 19th, 2021No Comments

In april opent weer de MIT Haalbaarheid subsidie, gericht op innovatieve mkb-ondernemers die hiermee de technische en economische risico’s van een voorgenomen innovatieproject in kaart brengen. Handig voor ondernemers, want in deze tijd is het ontwikkelen van nieuwe ideeën en grijpen van kansen misschien wel belangrijker dan ooit tevoren.

Een MIT haalbaarheid subsidie is om meerdere redenen aantrekkelijk:

  • De subsidie wordt cash uitbetaald, bij de start van je project; een echte duw in de rug dus om innovatie te stimuleren.
  • Je eigen inbreng kan in-kind voldaan worden, door middel van geïnvesteerde uren (die je sowieso al maakt)
  • De administratieve lasten van de subsidie zijn zeer beperkt
  • Eerst de haalbaarheid onderzoeken, verkleint de kans op onverwachte problemen tijdens ontwikkeling en implementatie.

Wil jij weten of jouw project in aanmerking komt voor de MIT haalbaarheid subsidie? Wil je alles weten over de do’s en don’ts? Schrijf je dan in voor de online werksessie op 4 maart a.s. van 13.00 tot 14.00 uur. Roy Goldsteijn, subsidieadviseur van TRIAS, vertelt je alles wat je wilt weten over het succesvol gebruik maken van de MIT Haalbaarheid regeling. Schrijf je in via onderstaand formulier.

Startfeefonds 

Wist je overigens dat ESZL (en Keyport) een startfeefonds heeft? Voor het aanvragen van subsidies betaal je doorgaans een start- en succesfee. Om de drempel te verlagen financiert ESZL tweederde (Keyport 50%) van de startfee. Alleen als de subsidie wordt toegekend, betaal je het bedrag weer terug zodat het geld opnieuw beschikbaar kan worden gesteld voor andere ondernemers. Door deze startfee ondersteuning loop je als bedrijf minder risico, terwijl jouw slaagkansen vergroot worden door de professionele ondersteuning.

Inschrijven online sessie MIT haalbaarheid subsidie

Aanvraag MIT Haalbaarheid subsidie
Inschrijven voor niewsbrief ESZL *