ONDERNEMERSSESSIES OP MAAT

De Zuid-Limburgse gemeenten werken samen aan een economisch herstelplan voor onze regio, met als doel ondernemers, die geraakt zijn door de coronacrisis, te helpen om sterker uit de crisis te komen. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de ondernemerssessies.

Je kunt hier terecht met al jouw vragen. Over TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten) bijvoorbeeld, heroriëntatie en schuldhulpverlening om maar een paar te noemen. Maar ook als je andere vragen of problemen hebt, kun je bij ons terecht. Laat ons vooral weten wat er speelt, zodat we jou zo goed mogelijk op weg kunnen helpen.

De ondernemerssessies vinden in eerste instantie in groepsverband plaats, maar ook een 1-op-1-sessie is mogelijk. We organiseren sessies voor verschillende sectoren, om zo beter te kunnen inspelen op specifieke problematiek. Tijdens een sessie proberen we jouw (vooraf ingediende) vragen te beantwoorden. Lukt dat niet, dan gaan specialisten van de verschillende gemeenten en/of ervaringsdeskundigen jou hierin verder helpen.

Uitgangspunt is en blijft dat we proberen om voor de problemen, waar ondernemers mee worden geconfronteerd, een oplossing te vinden. Omdat we gebonden zijn aan landelijke wet- en regelgeving en gemaakte afspraken rond de steunmaatregelen vanuit het Rijk, lukt dat niet altijd. Maar dat wil niet zeggen dat wij niets voor jou kunnen betekenen. Deel daarom jouw verhaal met ons, zodat jij je gesteund weet van een luisterend oor.

De vragen die in de sessies of in persoonlijke gesprekken aan bod komen, vormen mede de input voor het economisch herstelplan van de zestien gemeenten. Zo draag je zelf bij aan een zo effectief mogelijk herstelplan waarin we alles op alles zetten om jou als ondernemer met raad en daad bij te staan.

AANMELDEN ONDERNEMERSSESSIE

x

Aanmelding Ondernemerssessie
TOESTEMMING *
VOORKEUR DEELNAME *
DATA GROEPSESSIE (10-11 uur) *