Thuis in Limburg: Internationaal talent aantrekken en boeien

By 18 juni 2018 Nieuws

Internationaal talent effectief aantrekken, binden en boeien is een gezamenlijke opgave voor de hele regio. Get Out Of The Building van de Brightlands Innovation Factory is een unieke kans om kennis te maken met onze nieuwe generatie internationale startups, het internationale bedrijfsleven en de international community in onze regio. De workshop Thuis in Limburg, die tijdens GOOTB wordt gehouden, is bedoeld voor vertegenwoordigers uit bedrijfsleven en overheid.

Internationaal talent neemt u mee op hun reis. Ze geven u inzicht in de zaken die ze moeten regelen om zich vanuit het buitenland in onze regio te vestigen. Welke formaliteiten moeten ze doorlopen? Waar lopen ze tegen aan? Hoe kun je als international hier goed landen en je thuis voelen als je de taal niet spreekt? Hoe zit het met de interculturele aspecten? Allemaal thema’s die aan de orde komen tijdens deze interactieve workshop.

Get Out Of The Building en de workshop Thuis in Limburg worden georganiseerd op 29 juni a.s. in het centrum van Sittard-Geleen. Kijk hier voor meer informatie.